GDPR

Tisztelt tagjaink,kollégák,Barátaink.

Mint tudjátok és már rég óta szó van róla a médiától kezdve a sajtón keresztül is,hogy egy uniós szabályzatnak eleget téve hazánkban is be vezetésre kerül 2018/05/25.től a GDPR rendszer használatának bevezetése.

Kérünk mindenkit,hogy ez eddig el küldött anyagot tanulmányozza olvassa el vagy érdeklődjön a környezetében erről és döntse el hogy szüksége van-e rá neki  vagy sem. Az az a tisztán látás kedvéért a bevezetés kötelező jellegű,de ennek ki fog eleget tenni azt mindenki saját maga joga el döntenie. Még egyszer(kötelező)egy minimális feltétel rendszernek megfelelni mindenkinek.

Aki ebben segítséget szeretne kérni az kérem az elnökség@abake.hu-ra jelezze felénk.

Elnökségünk fel vette olyan  szakemberekkel a kapcsolatot és már egyeztetéseket is folytatunk velük akik kimondottan ezzel foglalkoznak. Sajnos mivel külön minden telep vállalkozás  más és más elvárási rendszerrel működik így nem mindenben tudunk segíteni.

Készítünk egy általunk ismert szakmai ÁSZF-et amit úgy gondolunk miden vállalkozásnak meg kellene  lennie illetve felelnie is, de ez általánosítva lesz. Ha valakinek több dolognak kell meg felelnie azt külön kérés alapján azokkal a szabályozásokkal kiegészítve  lehet majd utólagosan is módosítani. Ebben is tudunk segíteni szakember segítségével.

Ha valakinek már van ilyen szabályzata az nagyon jó és kérjük jelezzen vissza, hogy ő maga intézteti akkor nem értesítjük őt feleslegesen.

Nem szeretnénk az egyesületnek és egyben a  vezetőségnek sincs kedve külön munkát végezni ha erre a tagok nem tartanak igényt.

Kérünk mindenkit jelezzen vissza. Akár lenne rá igénye akár nem. Szeretnék azt kijelenteni hogy  az egyesület nem tudja ennek minden költségét tagok telepén külön-külön vállalni csak egy bizonyos részét aki erre igényt tart.

köszönjük

 

köszönjük:

ABAKE elnöksége és jogászai nevében