ECDH Zrt. webes platform

Tisztelt ABAKE Egyesület! 


Cégünk az ECDH Zrt. egy olyan webes platformot indít február 1-től, ami a személygépkocsi használókat, tulajdonosokat, üzemeltetőket, szolgáltatókat támogatja azzal, hogy lehetővé teszi számukra egy, vagy akár nagyszámú autó egyidejű és egyedi kezelését egy felhasználóbarát weboldalon és egy applikáción keresztül.

Az oldal alapfeladatként nyújt segítséget járművek menedzseléséhez – az üzemeltetéssel kapcsolatos kötelezettségek és a szükséges feladatok ellátásának tervezéséhez, valamint ezek rendszerben történő dokumentálásához.

A rendszer képes, üzenetek küldésével (akár az applikáción keresztül) „személyi asszisztensünkként” figyelmeztetni autónkkal kapcsolatos feladatainkra, azok határidejére, amiknek elmulasztása büntetést vagy a közlekedés kockázatának növekedését vonhatja maga után. Platformunkon keresztül megrendelhetőek és összehasonlíthatóak a legkülönfélébb autós termékek és szolgáltatások.  (szereltetés, autópálya matrica, hitelügyintézést, gumiszerviz, töltőállomás keresés, autóbontók … összesen mintegy 37 különböző típusú szolgáltatás)

Az oldal használata (egy autóig) és a legtöbb funkció elérése INGYENES, közvetítői díjat sem a felhasználóra, sem a szolgáltatóra nem hárít! 
Az oldal lehetőséget biztosít a felhasználóknak, hogy az egyes szolgáltatások igénybe vétele után értékeljék a szolgáltatót ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy az egyes szolgáltatók  magasabb szakmai színvonalat képviseljenek.

Célunk, hogy a felhasználók, bármilyen autós szakmai cégtől kérnek ajánlatot, olyan sztenderd felületet alakítsunk ki az ajánlatkéréshez, ami az cégek számára a leginformálisabb és kezelhetőbb, valamint jól szolgálja a fogyasztó ajánlatkérésének kielégülését. 

Örömmel vennénk ha az ABAKE egyesület is partnereink között szerepelne. Szívesen működünk együtt Önökkel és vesszük figyelembe az Önök tanácsait is a fejlesztéshez. 

Ha van Önben nyitottság, akkor egy személyes találkozó keretein belül beszélnék Önnel a fentiekről és az előnyökről az együttműködés okán! 

— 

Üdvözlettel/Best Regards/Mit freundlichen Grüßen:
Nyitrai Sándor
Értékesítési vezető / Head of Sales / Verkaufsleiter

web: www.alapjarat.hu 
Tel.: +36-20-222-22-88 
E-mail: sandor.nyitrai@alapjarat.hu / info@alapjarat.hu 
Székhely: 1097 Bp., Könyves Kálmán út 12-14.